THE PERFECT PICTURE

Het perfecte plaatje door alles tot in de puntjes te regelen. Of niet.

Hoe het ook zij, wij helpen je graag met het pak der pakken.

Locatie & Jaargetijde

Trouw je in de zomer in Zuid-Frankrijk of in de winter in Nederland? Een essentieel verschil wanneer het gaat over de kleur en dikte van de stof. Misschien een extra maatshirt bestellen wanneer je in warme tijden trouwt?

Stijl

We kunnen een trouwpak maken dat aan alle etiquette voldoet maar je toch niet fijn zit. Daarom gaan we uit van jouw stijl en jouw wensen. Het gaat er uiteindelijk vooral om hoe je je voelt in het pak.

Formeel / Informeel

Met je slippers de kerk in of in smoking op het strand? Hou rekening met de (in)formele momenten en stem je kleding erop af. Wellicht bestaat de dag uit meerdere onderdelen. Aan een smoking voor de avond gedacht?

Thema

Is er een thema verbonden aan de bruiloft? Misschien een specifieke kleur, vintage-style of 70’s? We helpen je bij het integreren hiervan zonder dat het er te dik bovenop ligt en het z’n doel voorbij schiet.

Groepsvoordeel

We zijn er natuurlijk vooral voor jou. Maar wanneer je ook jouw getuigen en familieleden van ons maatwerk wilt laten profiteren, dan combineren we het graag. Kijk hiervoor ook eens naar de groepsvoordelen.

Schoenen

Bij een maatpak of maatsmoking horen natuurlijk de perfecte schoenen. Misschien kan een van onze partners hierbij helpen, WALKINGS bijvoorbeeld. En anders helpen we je graag aan de geheime adresjes.

A MILESTONE IN LIFE

TROUWPAKOPLOCATIE

Jouw trouwpak op maat ingemeten in familiaire sfeer op elke gewenste locatie

By Atelier Vinkenoog