Christiane & Wouter

Introductie Wouter & Christiane trouwden in juli 2015 in Duitsland. Het werd een groot feest, met als hoogtepunt een varken aan het spit. Tijdens de voorbereidingen waren ze erg relaxed, zoals ze dat altijd zijn. De trouwkleding was misschien wel het meest tijdrovende deel. Temeer daar de trouwjurk door Christiane zelf werd gemaakt. Bij het pak won Wouter graag hulp in, want hij had zo zijn specifieke wensen..

Stijl bruiloft De bruiloft vond gedeeltelijk plaats op een boot en deels in een landelijke omgeving. De ceremonie in een plaatselijk kerkje omringd door de Duitse wijnvelden. Zo wisselden officiele delen zich af met informele onderdelen, hoe ga je je hier op kleden?

Dresscode ‘Iedereen mag dragen waar hij zich comfortabel bij voelt’, zo luidde het toen de dresscode ter sprake kwam. Dit zorgde niet alleen voor een kleurrijk gezelschap, maar ook een gezelschap dat zich vrij en comfortabel voelde. En dat kwam deze dag ten goede.

De bruidsjurk De jurk is door Christiane zelf gemaakt, alleen dat er kant in verwerkt zat en dat ‘ie roomwit was werd vooraf prijsgegeven. Dat maakt het kiezen van het pak voor Wouter eenvoudiger dan wanneer de jurk een uitgesproken kleur had. Op naar een prachtig maatpak!

Wensen maatpak en -shirt bruidegom Een pak zijn dat qua kleur en stijl afwijkt van het standaard glimmende trouwpak.’, de toon was gezet. Wouter voelt zich comfortabel in een pak, maar in casual kleding nog meer. Een driedelig pak was daarom teveel van het goede maar hij wilde wel boven zijn gasten uitstijgen op deze belangrijke dag. Hoe kunnen we dit aanpakken? Een uitdaging die we graag aangaan. 

Familie, getuigen en vrienden Wouter nodigde bij de meetsessie op locatie ook zijn getuigen, twee vrienden en zijn broer uit. Hij wilde hen geen verplichtingen opleggen en zij wilden een homogene uitstraling zonder precies hetzelfde te dragen. 

Het resultaat Het resultaat mocht er zijn! Met een taupekleurig pak met korte broek werd het een outfit dat op zijn lijf is geschreven. Stijlvol, totaal ‘anders’ en perfect aansluitend op zijn persoonlijkheid. Het shirt? Eenvoudig doch feestelijk; wit. De perfecte keuze bij zijn huidkleur, bovendien zeer fris ogend .

A MILESTONE IN LIFE

TROUWPAKOPLOCATIE

Jouw trouwpak op maat in familiaire sfeer ingemeten op elke gewenste locatie

By Pakkend Zakelijk