Jacqueline & Bart

Introductie De bruiloft stond al een tijdje gepland, het weerhield Bart er niet van een dag tevoren de marathon van New York te lopen. Of het nu kwam door de marathon of door de informele setting, het werd al vroeg op de avond een groot feest waar iedereen een grote bijdrage aan leverde. Niet in de laatste plaats de vrienden van Bart die zonder veel moeite wisten te integreren in de families van het bruidspaar.

Stijl bruiloft Jacqueline en Bart trouwden in het pittoreske Ouderkerk aan de Amstel. In een feestelijke ambiance vond de plechtigheid plaats direct aansluitend gevolgd door de festiviteiten die tot in de late uurtjes doorgingen.

Dresscode De dresscode was niet strak omlijnd. Maar ga je naar een bruiloft, dan doe je je best. En dat deed men! Iedereen zag er piekfijn uit om het bruidspaar stijlvol in het echt verbonden te zien worden.

De bruidsjurk De bruidsjurk was er een als voor een prinses. Een jurk die past bij de goede smaak en stijl van de bruid. Een uitdaging hier een geschikt pak voor te vinden voor de in het dagelijks leven wat nonchalant geklede bruidegom.

Wensen maatpak en -shirt bruidegom Bart wist het eigenlijk wel al. Een lichtgrijs pak. Maar wat hij niet wist, is dat je daar ook nogal wat keuze in hebt. Tientallen lichtgrijze stoffen gingen aan zijn neus voorbij totdat hij bingo had. Een wit shirt erbij en daar was de onherkenbare man. Geen das Bart? Geen das.

Familie, getuigen en vrienden Bart introduceerde ook zijn vrienden, getuigen en (schoon)vader, waardoor het een leuke middag werd op de kantoorlocatie van Bart die wij voor deze gelegenheid omdoopten tot kledingwinkel. Iedereen koos voor een pak in zijn eigen persoonlijke stijl. 

Het resultaat Bart kon totaal zichzelf zijn en trouwde de vrouw van zijn dromen. 

A MILESTONE IN LIFE

TROUWPAKOPLOCATIE

Jouw trouwpak op maat in familiaire sfeer ingemeten op elke gewenste locatie

By Pakkend Zakelijk