Lars & Pepijn

Introductie Lars en Pepijn trouwden in Amsterdam. Een officieel plechtig gedeelte in het Amstelhotel werd afgewisseld met een relaxt dagdeel dat plaatsvond met een BBQ en feest in het Blauwe Theehuis in het Amsterdamse Vondelpark. Super locatie!

Stijl bruiloft De stijl laat zich omschrijven als ‘niet te stijf en strak geregisseerd’. Zo kon het bonte gezelschap optimaal genieten en zichzelf zijn. 

Dresscode Overdag strakgekleed, in de avond losjes, feestelijk en kleurrijk! Niemand werd verplicht een dresscode na te leven, de enige verplichting was een feeststemming en kleurrijke kleding.

De bruidsjurk Ehhhhh…. Dat was in dit geval niet aan de orde. De heren waren geen van beide bereid deze te dragen. Het maakte het kiezen van de stof voor de pakken niet automatisch makkelijker…

Wensen maatpak en -shirt bruidegom  Maar de heren wisten eigenlijk precies wat ze wilden. Allebei eenzelfde pak! Een prachtig bruidspaar in een hardblauw pak met een lichtblauw gilet. Een super mooie twee-eenheid, feestelijk en chic tegelijk was. Een vlekkeloos wit shirt waarbij de accessoires het geheel afmaakten, een ivoorkleurige das en stijlvolle manchetknopen.

Familie, getuigen en vrienden De heren introduceerden een groot aantal vrienden, neven en nichten. Ook de vaders waren bij de inmeetdag aanwezig. Zo ontstond een mooi gemêleerd feestgezelschap. 

Het resultaat De hardblauwe pakken vielen bij iedereen in de smaak. Het mocht meer dan duidelijk zijn wie er in het huwelijksbootje stapten. Al waren de pakken hetzelfde, doordat ze op maat gemaakt werden pasten ze niet alleen qua stijl maar ook qua pasvorm perfect bij beide heren. Leuk detail in de kraag: Just married! 

A MILESTONE IN LIFE

TROUWPAKOPLOCATIE

Jouw trouwpak op maat in familiaire sfeer ingemeten op elke gewenste locatie

By Pakkend Zakelijk