Marcella & Jeroen

Introductie 

Marcella en Jeroen hadden ook een buitenlandse bruiloft. Jeroen is in zijn functie als accountant gewend strak in pak te lopen, maar toen hij het voornemen had te gaan trouwen wist hij wel dat het iets anders mocht zijn dan zijn standaard kantoorpakken. Al zou het leuk zijn het pak achteraf ook zakelijk nog te kunnen dragen.

Stijl bruiloft 

De bruiloft vond plaats onder de Italiaanse zon. Vrienden familie werden uitgenodigd om te genieten van het heerlijke Italiaanse eten, de wijnen en natuurlijk van elkaars gezelschap. Het werd een onvergetelijk weekend.De stijl laat zich raden, een romantisch bruiloft midden in de natuur waar formele en informele momenten elkaar afwisselden.

Dresscode 

De dresscode was tweeledig, drieledig eigenlijk. Op de eerste dag casual chic met dus veel combinatiepakken, linnen jasjes en katoenen broeken. De tweede dag in vol ornaat en strak in pak, al gingen de dassen snel af. En op dag drie kon iedereen relaxed in de eigen kleding, bijkomen van een aantal prachtige dagen.

De bruidsjurk 

De kleur van de jurk was stralend wit. Dit zorgt ervoor dat de kleurkeuze van het pak relatief eenvoudig is, want dit combineert eenvoudig.

Wensen maatpak en -shirt bruidegom 

Jeroen wilde in blauw trouwen, maar niet het geijkte nacht- of staalblauw. Door. ons grote stoffenaanbod was het eenvoudig om een zeer groot aantal stoffen te presenteren. 

Het resultaat

Uiteindelijk viel de royal blue stof af en koos Jeroen een marineblauw pak, blauw met een groenige gloed. Prachtig bij zijn haar en ogen en wat ‘anders dan anders’. 

A MILESTONE IN LIFE

TROUWPAKOPLOCATIE

Jouw trouwpak op maat in familiaire sfeer ingemeten op elke gewenste locatie

By Pakkend Zakelijk