Marjolein & Arnout

Introductie Arnout en Marjolein hadden een bruiloft in Italië. Heb je het over een sprookjeshuwelijk, dan spreek je over een huwelijksweekend als zij mochten beleven. Een ware bezegeling van de liefde.

Stijl bruiloft De bruiloft in Italië – het zal je niet verbazen – vond plaats op een droomlocatie. Een prachtige natuurrijke omgeving die niet alleen plaats bood voor een prachtige ceremonie, maar ook voor een reusachtig feest dat tot in de late uurtjes doorging.  

Dresscode De dresscode tijdens de ceremonie was summer chic. In de avond black tie. Er mocht dus naast een trouwpak ook een smoking (tuxedo) aangemeten worden.

De bruidsjurk Wit, sexy en met traditionele aspecten. Voor de keuze van het trouwpak wisten we genoeg. 

Wensen maatpak en -shirt bruidegom Wensen? Arnout wist bij de eerste aanblik op de licht blauwe stof genoeg. Dit is ‘m! ‘De eerste keus, is de beste keus’, wordt er weleens gezegd. Dat was in dit geval zeker waar. Een kleur die past bij de haar- en huidskleur van de bruidegom en optimaal tot zijn recht komt op de gekozen trouwlocatie. Het shirt? Wit. Zowel overdag als in de avond. Uiteraard bij de smoking een shirt met ‘blinde knopenlijst’.

Accessoires in de vorm van witte bretels, een ivoorkleurige das en stijlvolle manchetknopen.

In de avond droeg Arnout traditioneel zwart smoking met zwarte lakschoenen een vlinderdas.

De wens bestond ook de zoon van Arnout en Marjolein te kleden. Voor dit kinderpak – bestaande uit een gilet en broek – hebben we de hulp van onze kleermaker ingeroepen. Zo werd een kinderpak gemaakt uit dezelfde stof van het pak van de bruidegom. Op verzoek denken wij graag met je mee over dit soort specifieke wensen.

Familie, getuigen en vrienden Arnout wilde er niet alleen zelf mooi bij lopen, ook zijn vader, broer en een aantal vrienden sloot aan bij de inmeetsessie. Hier werd de basis gelegd voor een bruiloft in stijl.

Het resultaat Het resultaat? Met zulke foto’s is het overbodig te schrijven over het resultaat. Kijk en geniet mee…

A MILESTONE IN LIFE

TROUWPAKOPLOCATIE

Jouw trouwpak op maat in familiaire sfeer ingemeten op elke gewenste locatie

By Pakkend Zakelijk