Pom & Mattijs

Introductie Mattijs en zijn vrouw Pom trouwden in Naarden. Ze houden wel van een feestje en dat was gedurende de dag  al te merken. Het was niet alleen strak geregisseerd maar vooral ook relaxed. Hierdoor kon iedereen zichzelf zijn tijdens deze prachtige dag en was de sfeer optimaal. 

Stijl bruiloft Alle festiviteiten vonden plaats bij de Upperdeck in Naarden, overdag de ceremonie en de receptie en in de avond het feest. 

Dresscode Overdag strakgekleed, in de avond losjes en feestelijk. Maar bovenal dragen waar je je goed in voelt. Zo wordt niemand verplicht een strakomlijnde dresscode na te leven.

De bruidsjurk Bij het bepalen van het trouwpak wordt doorgaans rekening gehouden met de jurk. Logisch. In dit geval gaf Pom prijs dat het geen felgekleurde jurk zou betreffen, Mattijs wist genoeg.

Wensen maatpak en -shirt bruidegom Mattijs wist genoeg? Ja, zijn wens een royal blue pak te dragen kwam niet in gevaar. Een pak zijn dat qua kleur afwijkt van een klassiek trouwpak, Een kleur die zowel feestelijk is als stijlvol. De keuze van een dergelijk pak moet nauwkeurig gemaakt worden, want de verkeerde kleur blauw leidt al snel tot een goedkoop ogend pak, dat was dit zeker niet. Het shirt. Simpel; wit. Afgemaakt met een pochet in de stof van het shirt en een ivoorkleurige das was het pak traditioneel en eigentijds tegelijk. 

Familie, getuigen en vrienden Mattijs nodigde bij de meetsessie op locatie ook zijn getuigen uit, zijn broer en twee beste vrienden. Ook was zijn vader erbij en zijn schoonvader. het werden zes totaal verschillende pakken die aan elkaar werden verbonden door accessoires in dezelfde kleur en stijl.

Het resultaat Het hardblauwe pak liet Mattijs optimaal shinen! Het werd een bruiloft om nooit te vergeten. Door het prachtige weer, de perfecte locatie en het prachtige pak. Samen vormen ze een waar liefdeskoppel.

A MILESTONE IN LIFE

TROUWPAKOPLOCATIE

Jouw trouwpak op maat in familiaire sfeer ingemeten op elke gewenste locatie

By Pakkend Zakelijk