Saida & Rob

Introductie Saida en Rob hadden een prachtige huwelijksvoltrekking in het Scheepvaartmuseum in Amsterdam. Na de plechtigheden werd het nautische karakter in stand gehouden bij Pont 13 waar speeches, tranen en drankjes elkaar afwisselden tijdens een groots diner en aansluitend het feest.

Stijl bruiloft De bruiloft vond plaats in het verbouwde Scheepvaartmuseum, een plechtig begin. Hierna naar een iets informelere setting, waardoor het dag werd met een aaneenschakeling van hoogtepunten. 

Dresscode Feestelijk. Zo luidde de dresscode. Zo ging iedereen naast gepast – ook kleurrijk gekleed.

De bruidsjurk Over de kleur van de jurk was geen twijfel, deze werd wit. Dit maakt dat de keuze van de stof voor het pak erg divers kan zijn. 

Wensen maatpak en -shirt bruidegom Rob houdt van een klassieke stijl en zijn navy blauwe pak was dan ook precies waar hij zijn oog op had laten vallen. Met een off white zijden gilet en das en een spierwit maatshirt verscheen Rob dan ook als een ware gentleman ten tonele. 

Familie, getuigen en vrienden Rob nodigde bij de meetsessie op locatie ook zijn getuigen uit en zijn vader. Een aantal prachtige blauwe pakken was het resultaat. Zowel tijdens de plechtigheden als op het feest was duidelijk te zien dat er veel aandacht was besteed aan de outfits.

Het resultaat Het nachtblauwe pak liet Rob optimaal shinen! traditioneel maar eigentijds. Het werd een bruiloft om nooit te vergeten. Door het prachtige weer, de perfecte locatie en het prachtige pak. Samen vormen ze een zeer gelukkig liefdeskoppel.

 

A MILESTONE IN LIFE

TROUWPAKOPLOCATIE

Jouw trouwpak op maat in familiaire sfeer ingemeten op elke gewenste locatie

By Pakkend Zakelijk