Shanon & Remy

Introductie Temidden van familie en vrienden bezegelden Shanon en Remy hun liefde in Italië, Toscane om precies te zijn. Een prachtige locatie die past bij dit prachtige bruidspaar. 

Stijl bruiloft Een bruiloft in Toscane kan niet anders zijn dan romantisch, zonnig en overtollig lekker eten en drinken. Prachtige natuurlijke omgeving en een idyllisch binnenplaatsje waar het diner plaatsvond.  

Dresscode Feestelijk, casual chic voor de eerste dag en stijlvol strak gekleed tijdens de ceremonie en het diner. Men werd niet gebonden aan een themakleur.  

De bruidsjurk Over de kleur van de jurk was geen twijfel, deze moest wit zijn. En dat was deze prachtige jurk dan ook, met blote schouder en een prachtig slanke taille, afgezet met kant. 

Wensen maatpak en -shirt bruidegom Remy wilde een pak dat knalt in de zon! Een pak die de zonnige feestelijkheden extra benadrukte, maar dat ook bij heel warm weer nog comfortabel zou zijn. Niet te strak – Remy is in het degelijks leven niet echt een pakkendrager – maar ook niet te informeel.

Het resultaat Het pak met een prachtige royal blue stof was een hit! Driedelig met een gilet dat qua kleur patroon en stof iets afweek van het pak. het maakt dat het niet alleen meer dan duidelijk was wie hier in het huwelijk trad, maar wanneer het jasje uit ging ook nog erg gekleed hoogte. Zo creëer je meerdere stijlen in een outfit. Het werd een sprookjesbruiloft, niet in de laatste plaats door de sprookjesachtig mooie kleding. 

A MILESTONE IN LIFE

TROUWPAKOPLOCATIE

Jouw trouwpak op maat in familiaire sfeer ingemeten op elke gewenste locatie

By Pakkend Zakelijk